Smed / rustfrit stål

Hos Autohjørnet er du i professionelle hænder, når der skal arbejdes med sort jern eller i rustfrit stål. Med mere end 10 års brancheerfaring levere vi en kvalitet, som vi kan stå inde for.

Vi tilbyder

Speciale i sort jern

Vi finder en løsning med alt i sort jern stort og småt. Ingen opgave er for lille eller for stor, så ligger du inde med noget, som du vil have lavet, kan du komme forbi med det, så finder vi en løsning.
Vi har de helt rigtige maskiner til arbejdet, der gør vi kan lave mange ting – alt fra drejebænk til presser og svejser.

Et bredt katalog af opgaver inden for sort jern

Vi er ved at lave nogle forskellige skulpturer, som man kan have som pynt i sin have. Det kan laves i sort jern, der ruster, men med tiden vil forgå. Alternativt kan du vælge cortenstål, der er lidt mere kostbart. Det får til gengæld det rustne look, uden at forgå. Har du selv en god ide og vil have det lavet, så kom forbi og vi kigger på det.

Professionelle løsninger i rustfrit stål

Vi finder en løsning i rustfrit stort som småt. Med mere end 10 års erfaring i arbejdet med rustfrit stål, kan du være sikker på en høj kvalitet. Vi tilbyder løsninger såsom udekøkken, olielamper og rustfrit gelænder. ​Her på siden kan du se et par eksempler på nogle af de projekter, vi har udført i rustfrit stål. Vi udvider hele tiden vores muligheder og vil altid gerne prøve nogle nye ting.

Tag kontakt til os i dag

Kom endelig ind og få en snak med os. Så ser vi på problemet og finder en løsning.

Du er også velkommen til at udfylde formularen til højre, ringe til os på tlf. nr.: +45 97 85 46 59 eller sende en mail til autohjornetstruer@outlook.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.